OPEN ATELIER

Onze kunstcoördinator Lia Gurowitsch was in september dit jaar begonnen met een clubje dames te schilderen in het Kulturhus van Giethoorn. Om de week kwamen de dames met hun eigen werk onder de arm om gezamenlijk te schilderen, ideeën op te doen, elkaar te inspireren en een kopje koffie te drinken. Enthousiast als Lia is, bemerkte ze dat er meer behoefte is om gezamenlijk te gaan schilderen. En zo ontstond ons Open Atelier!

Ons Open Atelier is bedoeld voor mensen die zelfstandig willen werken en dat graag in gezelschap van anderen doen. Het is bedoeld om elkaar te stimuleren en te ontwikkelen, waarbij het plezier van samen schilderen belangrijk is. Vooralsnog organiseren wij het Open Atelier twee dagdelen op de dinsdagen en twee dagdelen op de woensdagen in de oneven weken. Je neemt zelf je eigen werk en eigen materiaal mee. Wij zorgen voor de ezels en de koffie en/of thee.

De prijs voor 10 maal een dagdeel (2,5 uur) is € 62,50 per persoon. Er is geen docent aanwezig, maar wellicht organiseren we – in overleg met de deelnemers en tegen een vergoeding – eens een workshop of vragen we een gastdocent. Inmiddels is er een mooie ruimte ingericht in het Kulturhus om het Open Atelier vorm te geven.

Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen. Belangstelling? Neem dan contact op met Lia Gurowitsch, kunstcoördinator Kulturhus De Eendracht Giethoorn (06 44 65 62 89).

site.fw