Kulturhus Expo

Het Kulturhus van Giethoorn biedt volop ruimte om een prachtige expositie te presenteren. Er is gelegenheid voor een mooie opening op de zondag bijvoorbeeld en tevens kunnen er rondleidingen georganiseerd worden met de exposant. Elke twee maanden wisselt de expositie.

Lia Gurowitsch is sinds 2016 verantwoordelijk voor de exposities. Zij doet dit geheel vrijwillig en is zeer enthousiast en gedreven in haar werk. Zo zijn er voor de komende jaren al vele exposities ingepland!

IN ONS KULTURHUS

Huidige expo

DUO EXPO Ammie Elling & Jannetta Bron

Wanneer je twee kunstenaars samen brengt, die kleur en beweging als uitgangspunten nemen voor hun werk, dan kan het niet anders dat het in het Kulturhus een inspirerende expositie wordt. Deze duo expositie met in de hoofdrollen Jannetta Bron & Ammie Elling laat figuratieve, kleurrijke en dynamische kunst zien.

Ammie creëert met haar losse toets mooie kleurnuances  en beweging in haar schilderijen. Jannetta smelt haar glasobjecten (glasfusing) op gevoel, waarbij de schittering van de grillige vormen zorgt voor de dynamiek.

Op zondagmiddag 7 november werd deze expositie geopend.

Op zondagmiddag 12 december organiseren wij ‘Ontmoet de kunstenaar’. Zowel Ammie Elling als Jannetta Bron zijn deze middag aanwezig om u alles te vertellen over hun werken.

Let op: Deze middag is alleen te bezoeken met coronatoegangsbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen. Hier wordt bij binnenkomst op gecontroleerd door de organisatie volgens de richtlijnen van het RIVM. Zie corona update.

expo logo new.fw

Kunst Coördinator

Lia Gurowitsch

IN ONS KULTURHUS

Aankomende expo´s

Expositie januari 2022 | Famke Hajonides

Expositie  februari & maart 2022 | Barbara Jarraß

Expositie april & mei 2022 | Thekart – Theun Krikke

Epositie juni & juli 2022 | Bernadien Hubbers & Stijn Ringsma

Expositie augustus & september 2022 | Tara Kiers

Expositie .. | Nolda Bosch
Expositie .. | Hetty Hunniker
Expositie .. | Martijn Bijkerk

Een blik op de expositieruimte