Kulturhus Expo

Het Kulturhus van Giethoorn biedt volop ruimte om een prachtige expositie te presenteren. Er is gelegenheid voor een mooie opening op de zondag bijvoorbeeld en tevens kunnen er rondleidingen georganiseerd worden met de exposant. Elke twee maanden wisselt de expositie.

Lia Gurowitsch is sinds 2016 verantwoordelijk voor de exposities. Zij doet dit geheel vrijwillig en is zeer enthousiast en gedreven in haar werk. Zo zijn er voor de komende jaren al vele exposities ingepland!

IN ONS KULTURHUS

Huidige expo

Expositie januari & februari
Hollands Werk – Bijkerk

Realistisch Hollands werk is in het nieuwe jaar in Kulturhus De Eendracht te Giethoorn te zien. Bijkerk haalt zijn inspiratie uit vroegere landschappen. Giethoorn van de jaren vijftig bijvoorbeeld. Niet zo vreemd, daar hij goede herinneringen aan dit dorp en zijn omgeving heeft. Bijkerk’s schilderijen zijn Hollandse landschappen op linnen met olieverf.

Op zondagmiddag 8 januari bent u van harte welkom om de opening van deze expositie bij te wonen. Deze expositie is in de maanden januari & februari vrij toegankelijk te bezoeken tijdens openingsuren van het Kulturhus.

expo logo new.fw

Kunst Coördinator

Lia Gurowitsch

site.fw

IN ONS KULTURHUS

Aankomende expo´s

Expositie maart & april 2023 | Harm Visserman – opening zondag 12 maart 2023

Expositie mei t/m 13 juni 2023 | Reflectie over Giethoorn in beeld en woord – Kees Blokland & Famke Hajonides – opening zondag 7 mei 2023

Expositie 15 juni t/m 20 juli 2023 – Schildersgenootschap De Streek (ook tijdens Kunstmarkt op zondag 2 juli 2023)

Expositie 20 juli & 28 september 2023 | Willie Hakvoort & Marja de Jong- Hakkaart – opening zondag

Expositie oktober | Kunstkring Steenwijkerland en Atelierroute Steenwijkerland

Expositie november & december 2023 |

Een blik op de expositieruimte