Tweede kunstmarkt in Giethoorn weer boordevol kunstzinnige uitingen

Na de succesvolle eerste editie in 2022, maken wij onze klaar voor de tweede!

Meer dan vijftig kunstenaars hebben zich weer vol enthousiasme aangemeld voor de Kunstmarkt Giethoorn op de eerste zondag van juli van 11.00 tot 17.00 uur. Kulturhus De Eendracht Giethoorn presenteert wederom op het Eendrachtsplein een prachtig palet aan kunstenaars.

Kom kennis maken met kunst op zondag 2 juli in Giethoorn
Een groot aanbod van eigentijdse, surrealistische, impressionistische, realistische, moderne en abstracte kunst (origineel!) wordt er tentoongesteld op de Kunstmarkt Giethoorn. Vele kramen laten het werk van kunstenaars zien met schilderijen van olieverf en acryl, waarop landschappen, portretten en dieren geschilderd zijn. Er zijn vele (grote en kleine) beelden te bewonderen: van hout en metaal, papierobjecten, keramiek, maar ook mozaiek. Naast etsen, aquarellen, pastels, litho’s en pentekeningen kan je ook je hart ophalen bij de glazen objecten en sieraden. Ook zijn we fotografie, poëzie, textielkunst en recycle art niet vergeten!

Ontmoet de kunstenaars van schildersgenootschap “de Streek”
Als kers op de taart kan men deze dag veertien kunstenaars uit Hoogeveen en (om)streek ontmoeten. Zij exposeren in het Kulturhus van Giethoorn met een gezamenlijke expositie van maar liefst 60 werken en 1 gezamenlijk kunstwerk de boom. Ontmoet de kunstenaars van de streek in de foyer en neem samen met hen een kijkje langs hun werken.

Schilderijen Giethoorn Andries Middelbos, schildergenootschap de Streek

Nieuwsgierig naar alle deelnemende kunstenaars met hun passie op de Kunstmarkt Giethoorn? Kijk voor een compleet overzicht op https://kulturhusgiethoorn.nl/agenda/kunstmarkt/.