Spreekuur sociaal domein gemeente Steenwijkerland

Heb je vragen over geldzaken of wil je meer weten van regelingen van de gemeente en wil je die nog voor dit jaar aanvragen?

Kom dan vooral naar het spreekuur sociaal domein van de gemeente!

Mijn naam is Willeke van de Poll, ik werk voor de gemeente Steenwijkerland op de afdeling sociaal domein,  beter gezegd: werk, zorg en inkomen.

Sommige mensen vinden het best lastig om naar de gemeente te gaan om vragen te stellen of zelfs hulp te vragen. Daarom kom ik naar jullie toe! Vanaf donderdag 22 december is er om de week een spreekuur sociaal domein gemeente steenwijkerland, van 13.00 tot 15.00 uur in de foyer van het Kulturhus.

Dat kunnen alle vragen zijn die jij, óf je buurman, je schoonmoeder of je kind misschien wel hebben op het gebied van inkomen en zorg en is zeker niet alleen voor mensen met uitkering of schulden. Je kan ook een afspraak maken voor een gesprek op een ander moment. Bel dan het klantcontactcentrum van de gemeente: 140521

Meer informatie is ook te vinden op https://www.steenwijkerland.nl/Inwoners/Jeugd_zorg_en_werk/Werk_inkomen_en_geldloket/Inkomen