Nieuwe diëtiste in Giethoorn

Vanaf vorige week vrijdag is Voedingsadviesbureau Marjolijn Bakker gevestigd in het Kulturhus in Giethoorn.

Zij nemen de praktijk over van diëtiste Lida Metsemakers, gespecialiseerd in de begeleiding bij emotie-eten. Gelukkig kunnen mensen met emotioneel en lijngericht eetgedrag nu terecht bij Voedingsadviesbureau Marjolijn Bakker.

Namens het Voedingsadviesbureau zal diëtiste Luka Zeijen het gezicht worden van de locatie in Giethoorn. Luka is diëtiste en daarnaast ‘Emotie eten de baas’ specialist. Heeft u last van snoep- of snaaibuien, vooral als u moe, verdrietig of gefrustreerd bent? Is het daardoor moeilijk om blijvend af te vallen en heeft u in het verleden al verschillende lijnpogingen gedaan? Voelt het als een vicieuze cirkel waar u steeds weer in belandt? Dan is het tijd om uit deze vicieuze cirkel te stappen en het emotie eten aan te pakken. Met ‘Emotie eten de baas’ leert u stap-voor-stap het emotie eten onder controle te krijgen en anders om te gaan met stress, onrust of verdriet.

Naast hulp bij emotie eten kunt u ook met andere vragen bij ons terecht, zoals: hulp bij afvallen, ondergewicht en/of ongewenst gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, darmproblemen, COPD en andere voedingsgerelateerde onderwerpen.

Het spreekuur vindt om de week plaats op vrijdag tussen 9.00 uur en 12.30 uur. U bent van harte welkom in de praktijk. Wilt u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken? Mail dan naar luka@marjolijn-bakker.nl of bel 06-11178332. Tot ziens in de praktijk!