Grote belangstelling bij opening expositie in Kulturhus in Giethoorn

Afgelopen zondagmiddag heeft wethouder Trijn Jongman-Smit in het Kulturhus in Giethoorn onder grote belangstelling de expositie

‘Verbinding’ van vier kunstenaars, Peter Stechwey, Marthijn Katers, Adriaan Buiks en Marry Buiks geopend. Na de opening was er volop gelegenheid om op de begane grond en op de 1e verdieping, onder het genot van een drankje, de expositie bestaande uit schilderijen, hout- en glasobjecten te bekijken. Met de kunstenaars kon men in gesprek gaan over niet alleen het geëxposeerde werk maar ook over de totstandkoming van de objecten. 

In deze expositie is goed te zien wat het effect is wanneer objecten van verschillende materialen bij elkaar staan. De kunstwerken vullen elkaar goed aan en het versterkt het beeld. Het is dan ook niet voor niets dat de naam van de expositie ‘Verbinding’ heet.

Voor degene die niet bij de opening aanwezig konden zijn is er op zondagmiddag 10 december a.s. nog een mogelijkheid de kunstenaars tijdens hun Kunstkadomarkt te ontmoeten. Deze expositie is nog te zien tot en met 3 januari 2024, tijdens de openingstijden van het Kulturhus. De toegang is gratis.