Overzichtstentoonstelling en 6 gastexposanten tijdens Atelierroute Weerribben-Wieden

Zaterdag 7 & zondag 8 oktober van 11.00 tot 17.00 uur.

Het eerste weekend van oktober openen ook wij onze deuren weer voor de Atelierroute Weerribben-Wieden! Met bij ons in het Kulturhus van Giethoorn maar liefst 6 kunstenaars met hun pop-up atelier én de overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars aan de Atelierroute.

De Atelierroute Weerribben-Wieden vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 oktober, waarbij dit jaar een record aantal kunstenaars zich hebben aangemeld. Zij openen hun deuren van 11.00 tot 17.00 uur en zij worden op www.atelierrouteweerribbenwieden.nl voorgesteld, waarbij ook alle locaties zichtbaar zijn. Ook zijn er bij de deelnemers folders verkrijgbaar, zodat men gemakkelijk een route kan plannen.

OVERZICHTSTENTOONSTELLING
In het Kulturhus is tijdens de Atelierroute 1 werk te zien van alle deelnemende kunstenaars aan de Atelierroute. Een prachtige kans om de verscheidenheid van kunstenaars in 1 keer te bewonderen en te ontdekken wat onze regio qua kunst te bieden heeft! Deze tentoonstelling is overigens de gehele maand oktober te zien in Giethoorn. De tentoonstelling wordt op vrijdagavond 6 oktober om 19.30 uur officieel geopend door wethouder Trijn Jongman en is voor genodigden.

+

6 GASTEXPOSANTEN
in hun eigen pop-up atelier

Lia Gurowitsch
Hanna Schut
Bernardien Hubbers
Erik Stokker
Maya Mastwijk
Ellen van Aggelen

Meer info over onze gastexposanten

Meer info is te vinden op https://kulturhusgiethoorn.nl/agenda/atelierroute/