wipwapPeuterspeelzaal 
De Wip Wap

De Stichting Peuterspeelzalen Steenwijkerland (SPS) is een professionele organisatie voor peuterspeelzaalwerk in de gemeente Steenwijkerland. De SPS telt 19 peuterspeelzalen  verdeeld over de gehele gemeente waaronder de Wip Wap, gevestigd in Kulturhus de Eendracht.

De Wip Wap is gezellig ingericht met diverse speelmogelijkheden en materialen die veilig zijn en van hoogwaardige kwaliteit. De kinderen worden begeleid door professionele leidsters, die regelmatig bijgeschoold worden. Leidsters worden ondersteunt door gemotiveerde vrijwilligers, soms zijn er ook stagiaires aanwezig.

Peuters spelen de hele dag. Spelen is op de peuterspeelzaal ook de belangrijkste activiteit. Het is dan ook de motor voor hun ontwikkeling. Ze ontdekken de wereld om zich heen en ontdekken wat ze zelf kunnen. Doordat de kinderen leren omgaan met regels en wennen aan een vaste dagindeling met verschillende activiteiten, verloopt de start op de basisschool makkelijker.

Peuters kunnen onze peuterspeelzaal bezoeken vanaf de leeftijd van 2 jaar. Zij mogen dan twee dagdelen per week komen. Er zijn twee groepen, een maandag/donderdag groep en een woensdag/vrijdag groep.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u terecht op de website van de Stichting Peuterspeelzalen Steenwijkerland. 

I: psz-steenwijkerland.nl
T: 06 152 058 75