Expo Juni & Juli 2019 | Mimi Sistermans-Krabbe

Kulturhus Expo

“Nog eenmaal knallen”

Op zondagmiddag 16 juni bent u van harte welkom om 16.00 uur om de opening van de expositie van Mimi Sistermans-Krabbe bij te wonen. Zij laat in het Kulturhus van Giethoorn een overzichtstentoonstelling zien van vele jaren kunstenaarschap. Of het nu gaat om acryl op papier of de grotere abstracte werken (olie op doek), steeds zijn compositie en kleurgebruik uitgebalanceerd en brengen daarmee harmonie in al haar werken.

Voorkant

Mimi Sistermans-Krabbe

Mimi is deels autodiact. Doch ook zijn haar werken gebaseerd op de vele lessen, die zij zowel in Nederland als in Milaan volgde.

Al vroeg startte ze met het volgen van aquarellessen, die ze in de jaren daarna ook zelf gaf.

Haar latere abstracte weken vormen de belangrijkste uitingen van haar kunstenaarschap.

Enige jaren geleden werd Mimi gegrepen door het leed van vluchtelingen. De kinderen van deze groep zijn de dupe van dit wereldleed. Dit is terug te zien in een aantal kleinere zeer aangrijpende werken.

Deze expositie is vrij toegankelijk te bezoeken in de maanden juni & juli tijdens openingsuren van Kulturhus De Eendracht Giethoorn.

Expo Hanna Schut | augustus-september 2019

Expo februari & maart 2020 | Lora Raskina