Opening overzichtsexpositie Atelierroute

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opening overzichtsexpositie Atelierroute

1 oktober |19:30 - 21:30

In het Kulturhus Giethoorn zal een expositie worden ingericht met één werkstuk van alle aan de atelierroute deelnemende kunstenaars. De opening van deze expositie zal plaatsvinden op vrijdag 1 oktober 2021, om 19.30 uur.

Let op: De opening van de Atelierroute op vrijdag 1 oktober a.s. is alleen te bezoeken door genodigden met coronatoegangsbewijs. Hier wordt bij binnenkomst op gecontroleerd door de organisatie volgens de richtlijnen van het RIVM. Zie protocol evenementen.

De opening zal worden verricht door Kees Blokland. Kees Blokland (Schiedam, 1947) is dichter, ‘personeelsman’ en bestuurder. Hij is oud-directeur Personeelszaken en Organisatie bij Hoogovens en NS, en is nu onder meer voorzitter van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.
Kees woont afwisselend in Amsterdam en Giethoorn. Van zijn hand verschenen in samenwerking met Famke Hajonides (schilderes) zeven dichtbundels, de laatste 4 uitgegeven bij Cees Duine te Giethoorn. In de bundel “Beelden uit Giethoorn / Images from Giethoorn” ( 2021) staan gedichten en tekeningen geïnspireerd op het mooie dorp en de omgeving daarvan.

 

Gegevens

Datum:
1 oktober
Tijd:
19:30 - 21:30