Opening Kulturhus Expo Tara Kiers

• Dit evenement is voorbij.

Opening Kulturhus Expo Tara Kiers

7 augustus |16:00 - 18:00

THROWBACK ’22 | TARA KIERS

Een visueel overzicht van tien jaar exploreren op het gebied van fine art, macro, landschap, portret en wildlife. Persoonlijke hoogtepunten en momenten van trots, gevangen in een serie beelden die in de loop der tijd ijkpunten zijn gebleken in een constante zoektocht naar nieuwe beelden en invalshoeken. Dat is de nieuwe expositie in het Kulturhus van Giethoorn: Throwback ’22 met Tara Kiers.

Tara Kiers
Geboren in 1985 in Emmen groeide ze op met buiten spelen en dwalen door de bossen. Op haar 32e verhuisde ze naar Steenwijk. Van jongs af aan is ze altijd gefascineerd geweest door het buiten zijn en vertaalde dit door te tekenen en te schilderen. Ze heeft een opleiding tot docent Beeldende Kunst en Vormgeving afgerond op de Academie Minerva en sindsdien deelt ze alles met jonge mensen wat ze zelf graag ziet en doet. Ze geeft dan ook met veel plezier les op een middelbare school in Hoogeveen, waar ze haar fotografie met het werk als docent prima kan combineren.

Voor haar is het belangrijk om bewust te blijven van de schoonheid die de wereld te bieden heeft en zich te verwonderen over de magie van natuurlijk licht in combinatie met bijvoorbeeld water, de seizoenen, beweging of juist een verstild beeld of een intense blik. Door dit vast te leggen heeft ze de mogelijkheid om haar blik op de wereld te delen met anderen, in de hoop mensen te inspireren om soms even stil te blijven staan bij al het moois dat er om ons heen te zien is, zo dichtbij.

Op zondagmiddag 7 augustus bent u van harte welkom om de opening van deze expositie bij te wonen. Deze expositie is in de maanden augustus & september vrij toegankelijk te bezoeken tijdens openingsuren van het Kulturhus.

Datum:
7 augustus