Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontmoet de kunstenaar

12 december |14:00 - 16:00

Wanneer je twee kunstenaars samen brengt, die kleur en beweging als uitgangspunten nemen voor hun werk, dan kan het niet anders dat het in het Kulturhus een inspirerende expositie wordt. Deze duo expositie met in de hoofdrollen Jannetta Bron & Ammie Elling laat figuratieve, kleurrijke en dynamische kunst zien.

Op zondagmiddag 12 december is het Kulturhus geopend om de beide kunstenaars te ontmoeten die centraal staan in onze prachtige figuratieve, kleurrijke en dynamische duo expositie.

Ammie Elling creëert met haar losse toets mooie kleurnuances  en beweging in haar schilderijen. Jannetta Bron smelt haar glasobjecten (glasfusing) op gevoel, waarbij de schittering van de grillige vormen zorgt voor de dynamiek.

Van 14.00 tot 16.00 uur kan men langs de prachtige werken lopen en een praatje maken met de kunstenaars. Tevens is er gelegenheid om kunst te kopen (ook kleiner werk vanaf 27,50 euro).

Let op: Deze middag is alleen te bezoeken met coronatoegangsbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen. Hier wordt bij binnenkomst op gecontroleerd door de organisatie volgens de richtlijnen van het RIVM. Zie corona update.

Gegevens

Datum:
12 december
Tijd:
14:00 - 16:00