Het Filmhus

Het Gieters Filmhus heeft, evenals de filmhuizen elders, als doel het vertonen van bijzondere speelfilms en documentaires, die niet in de reguliere bioscopen worden gedraaid. Meestal zijn het bekroonde films, maar die anders dan de meeste Hollywoodproducties, niet de grote publiekstrekkers zijn. Vanwege de aantrekkelijke entreeprijs is het Gieters Filmhus zeer laagdrempelig en biedt de bezoekers onder het genot van een door het Kulturhus aangeboden kopje koffie of thee, ook de gelegenheid voor sociale contacten.

Commissie

Mieke Hulshof
Carla van der Veen
Katja Pronk

Contactpersonen

Kaartverkoop

U koopt uw kaartje gewoon op de desbetreffende morgen aan de kassa in de foyer in het Kulturhus. De kaarten kosten € 5,- per stuk, inclusief een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling. Het Gieters Filmhus biedt plaats aan circa 60 personen. De film wordt gepresenteerd in de verduisterde vergaderzaal op de eerste verdieping in het Kulturhus van Giethoorn. Onder het genot van een drankje en een verse kop soep, kunt u na de film in de foyer gezellig na praten.

Aanvang op zondag

Seizoen 2016-2017

• 9 oktober 2015
    Publieke werken
  • 13 november 2016
    Kollektivet
  • 11 december 2016
    Remember
  • 8 januari 2017
    Rams
  • 12 februari 2017
    A thousand times goodnight
  • 12 maart 2017
    Departures

Meer informatie rondom deze films kunt u vinden op onze agenda.

ladder site 2.fwladder site.fw

fh

Van links naar rechts

Willem Limburg (technische hulp)